KVK NR 90114337 BTW NR NL 004789793B94
Fotografinesse; afscheidsfotografie, vastgoedfotografie & vastgoedstyling voor de regio Flevoland *andere regio’s in overleg bespreekbaar Contact:06 27139284 www.fotografinesse.nl Marieke@fotografinesse.nl KVK nr. 90114337 BTW nr. NL004789793B94
Vastgoedfotografie Indien u gaat verhuizen is het zaak uw woning zo goed mogelijk bij uw makelaar op de website en op Funda te presenteren. Goede foto’s, gemaakt vanuit de juiste hoek, op de juiste hoogte en met de juiste belichting zijn hierin van essentieel belang. Een goede fotoreportage trekt meer kijkers op Funda. 3D foto’s en een videoclip van uw woning, of hoogtefoto’s gemaakt met een drone, dragen bij aan een grotere zichtbaarheid. Fotografinesse kan dit voor u realiseren. Als gecertificeerd vastgoedfotograaf kom ik graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw woning te fotograferen.
Avondfotografie: Een grote passie én specialiteit van mij is avond- nachtfotografie. Deze vorm van fotografie vraagt net even meer van zowel fotograaf, alsook apparatuur. Avond-nachtfotografie is niet alleen toepasbaar op de skyline van een mooie stad, maar het kan zeker ook van toegevoegde waarde zijn voor de presentatie van uw woning op Funda. Of wat te denken van mooie sfeerfoto’s van uw vakantiewoning? Interesse in een avond- of nachtshoot? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.